Chauffører inviterer til dialog om dumping

– Vi skal fastholde fokus på at bekæmpe social dumping, siger formanden for Landsklubben Danske Godschauffører, Harald Fabricius

Lørdag d. 9. maj fra kl. 10.00 til 13.00 inviterer Landsklubben Danske Godschauffører til dialogmøde på rastepladsen Kildebjerg N v/Q8 i Blommenslyst ved Odense.

Det er anden gang landsklubben afholder dialogmøde, hvor de inviterer både chauffører, vognmænd og politikere til en åben dialog om transportbranchen. Samtidig er det en enestående lejlighed til at komme i dialog med kollegerne fra Østeuropa, understreger landsklubben i sin indbydelse.

– Vi vil gerne med dialogmødet skabe et rum for en uformel snak i branchen om udfordringerne. Det er også en lejlighed til at få sat ansigt på nogle af aktørerne i debatten, siger Harald Fabricius, formand for landsklubben.

Ved det første dialog møde mødte mellem 80 og 100 mennesker op.

– Og erfaringerne er så gode, at vi nu fortsætter med fire dialogmøder i år. Det første 9. maj ved Odense, siger Harald Fabricius.

– Der er ingen tvivl om, at det kommende folketingsvalg bliver er af temaerne. Men også spørgsmålet om, hvordan vi bliver bedre til at rekruttere til vores branche er på dagsordenen, siger han.

– Og så handler det i bund og grund om at fastholde fokus på at bekæmpe social dumping i vores branche. Vi skal ud og møder medlemmerne og fortælle om Landsklubbens og 3F’s indsats mod social dumping, siger Harald Fabricius.
Centrum for dialogmødet bliver 3F’s kampagnebus, som vil holde på rastepladsen og landsklubben vil sørge for en løbende forsyning af forfriskninger i løbet af dagen. (brink)